EKOPHARMA

KASVOHOIDOT ja laitehoidot

 

Kotimaiset Ekopharman luonnokosmetiikkatuotteet ovat täynnä vaikuttavia aktiiviaineita ja sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Tehoa tuovat lisäksi mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyalyronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.Kulmakivinä ovat hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja, keinotekoisia hajusteita, eivätkä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.
HINNAT
  • Yksilöllinen marjamatka kasvohoito: Puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, naamio, hieronta, hoitovoiteet           
65€
  • Luxus kasvohoito: Ihon tarpeiden mukainen kasvohoito sekä hemmottelevat pitkät hieronnat. Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, lämpimät kasvohauteet, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, esim huulikarvojen poiston sekä kasvojen-pään- decolteen ja käsien hieronnat.
     82€
  • Timanttihionta: Alipaineen avulla hoitopäät kuorivat tehokkaasti ihoa, hoito mm. vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpeumia, kirkastaa ihoa ja poistaa talia. (Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa lisäksi mekaaninen puhdistus,hieronta, naamio ja hoitovoiteet.) Suositellaan sarjahoitona.
    -Vasta-aiheet: Ihotulehdukset tai- sairaudet, rikkoutunut iho, raskaus, syöpä, arpikeloidit
    72€
3x sarjana
    175€
  •  Ultraäänikasvohoito: Syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti ja kivuttomasti. Hoitoon sisältyy myös tehoaineiden imeytys ultralla, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona.
    Hoidolla vaikutetaan kuivaan ihoon, juonteisiin,arpiin ja  pigmenttimuutoksiin-iho elpyy, pehmenee ja tasoittuu.
    (Vasta-aiheet: raskaus, syöpä, epilepsia, sydämentahdistin, metalliosat ihon alla, ihotulehdukset)
    75€
3x sarjana
   180€